jag dansar aldrig nykter.

Lunchade och strosade runt på stan med min underbara Jullan igår, mega mys.
Fick mig äntligen en normal sminkväska istället för pappas Jockey rakgrej miniväska.

På kvällen for jag iväg till strand för att hålla Lofisen sällskap över natten, utslagna somnade vi efter att skrattat hela kvällen. Vaknade idag och smällde i oss en hög tallrikar med flingor. gÖttt!!!!

Taggar för i eftermiddag då mat och dricka ska införskaffa sig i min mage, sen tar vi det till en högre nivå och kör all in. Det är det sista jag ska göra detta året, supa. Cool tjej ska jag va ikväll och bära svarta tråkiga kläder eftersom det inte finns en enda klänning kvar, whoppa! Men vad gör det mig? 
Duscha och dra hem för att hämta saker jag glömde igår sen vidare till norrstrand till Julis.

Antar att jag får säga, Gott nytt år alla fina :-)

bortglöma känslor, raderade tankar, nu minns jag igen.

Rätt underbart att när jag vaknar, tar min andra kudde så luktar det E. Helt sinnes va underbart!
Han drog väldigt sent och jag kan som vanligt inte sova, utan när klockan står 10.17 då vaknar Elin och är pigg som en mört, orka! Somna om så jag kanske kan få sova längre kommer inte på tal.. Upp och äta pizza blir! Pizza till frukost, igen.. När jag blir stor kommer jag bli fet, jag är helt säker. Kanske ambitionen att börja träna skulle dyka upp rätt lämpligt då?
Ser fram emot nyår imorn, fasiken va kul jag ska ha. Det nya året ska vigas in med en flaska vin, mat och underbara människor, det blir nog perfekt det! Antar att 2011 här kommer jag.
Mormor har fixat router eller vad det heter, så jag har snabbaste internetet nu och giller't. Äntligen!
Förde över filmer till hårddisken igår. Funkade den i tven? Nej. Vad gör jag för fel, helvete.

Dagen ska tillbringas med Julia och lite planering på vårat fik vore ju. Jo, vi säger så!
Och tills dess ska jag ligga kvar i sängen och lukta på min kudde.


uuunderbart.

Väntar på E. Underbart!

Tisdag: Shopping med brudarna. Sen bio med mamma.
Onsdag: Shopping med Louise och Johanna. Solade sen.

Sveriges tråkigaste uppdatering men det får duga.
Hejpårej!

Day 04 – What you ate today

TACOS

på andra sidan jorden, på andra sidan stan, finns ingenting att göra, jag har sovit hela dagen.

Kryper snart tu böxera. För er som inte vet vad det betyder och menas med så har ni något att fundera på ett tag.
Har ingenting att göra, sitter fast ute i skogen och saknar mina vänner. Blev så desperat att jag tog ett varv med damsugaren, bara för att ha något att göra... i två minuter. Det gilla mamma!
Önskade mig tacos till middag, och tacos får jag till middag. Dessa stunder är då jag älskar att bara jag och mamma är hemma själva, utan ungarna.Då får jag som jag vill :-)
Så mot affären!

två steg från paradiset, kommer jag nånsin nå dit?

Jag har så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill att hela världen ska veta. Men det vore rätt löjligt (?) Varför skulle folk bry sig. Blir så irriterad på människor ibland, ni är själviska svin. Jag är kanske också det, lever man i 2000-talet blir man automatiskt självisk. Jag är nog också ett svin som inte orkar flytta på mig när det kommer en gammal tant på stadsbussen, utan låter någon annan krake göra det.
Spegeln sviker mig, fan..
Ser hur alla fina tar kort på sig själv nu mitt i all kyla och mörker och blir bra på bild, hur gör ni? Hur orkar ni ens?
Håkan och Kent är de som förstår mig ikväll, er ska jag leva med resten av livet!

Ibland vill jag vara ledsen, jag tycker det är skönt. Det ger mig kraft att fortsätta dit jag ska, jag vet inte riktigt vart det är, men jag ska oavsett dit. Ibland tycker jag det är härligt när det värker i hjärtat, då vet man att man lever, antar jag. Jag tycker att när man är som mest nere, när det gör som mest ont, då ska man se det goda och lyfta sig från stolen och gå ut genom dörren, den kicken. Det är den man längtat efter. 
Med den här bilden sätter jag punkt.
 

känslan man får när man tar av sig bh:n efter en lång dag.

Var hos mormor igår på julmat och julklappsöppning, som alltid ska hon vara värst i allt.. Fick en extern hårddisk, en stor sådan. Den största som fanns i affären om hon fick påpeka, jag ska alltid ha det bästa :-)
Nu är jag blivit 2 cm bredare åt varje håll efter jul, antar att det är ett gott tecken kanske?
Idag skulle jag och mamma ut och mysa i det fina vädret var det tänkt. Det fina vädret försvann i snöstorm och molnigt, istället ska vi färga ögonfransar, ögonbryn och hår på varandra. Gott att bli lite fräsch igen, inte ha det grå/bruna håret.

Ska tillbaka till Karlstad på tisdag och mysa på stan med mina tjejer och sen ska jag och mamma på bio. Harry Potter, och så som jag väntat.
Äntligen få träffa E! Dööör av längtan.

Cuz this love that we share.

Mätt så in i bängen, även om det var 3 timmar sen vi åt. Tomten iår kom från dalarna eller nått, och pappa vägrar säga vem gubben var. Jööööbbigt.
Fick: 1200 kr, två gigantiska tekoppar + fat och vanlij&choklad te, mysdress, vantar, halsduk, ögonbryn och ögonfrans färgning, halsband, OCH ett pilgrims armband från min riktiga farmor och farfar, rätt sjukt att dom vågar skicka ett pilgrims smycke till värmland, till årjäng och till mig. Kommer inte på vad jag mer fått och mer blir det imorn när vi ska till mormor och äta julmat igen.
Mammas julklapp från mig fick henne att börja storgråta, slutade med att vi båda satt och grina. Jag älskar dig så innerligt! 

Antar att julen iår var rättså bra, bättre än förra. Och hoppas på att den kan bli bättre nästa år!
Ida är sur för att hon inte förstår sitt nya nintendo spel. " vad fan är det för jävla dåligt gå-runt-gå-runt-gå-runt fucking spel" undrar vart hon fått språket ifrån? Sötunge!

Nu ska vi snart försöka klämma i oss lite risalamalta och alla är taggade för årets "jag-fick-mandeln"-tävligen.
Ha en fortsatt bra kväll.

julafton.

Åh härliga julafton är äntligen kommen! Även om det inte blir som tidigare år har denna varit bra hittills, mys med mamma, Julia och Ida hela förmiddagen. Pappa kommer senare och jag hoppas på en så normal jul som möjligt.
Alla har bytt en julklapp och jag fick manikyr grejer och Julia och Ida likaså, så mamma har gjort manikyr på oss.
Senare när pappa kommer blir det fram med julmaten som jag har längtat SÅ efter.
Nu sitter vi med datorer och myser i soffan och väntar på att den årliga kalle anka ska börja.
God Jul alla fina :-)

jag vet ett berg som jag brukade gå till, det är vackert där.


 
Städat och grejat precis hela dagen, bakat småkakor till mamma eftersom hon inte hunnit det ännu.
Ska sätta på en film och kosa ner mig i soffan med te.
Lite mer seriöst inlägg kommer när jag orkar.

du är det vackraste jag vet.

Gick upp i tid och åt frukost. Ska börja städa huset tills mamma kommer hem, nystädat och tänd kamin. Hoppas hon blir glad den stöllen! :-)
Nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre.
Dagen före Julafton och Elin är så himla glad i E!

+

är en jävla toffel som bara ska meddela att hon längtar efter E så hon snart dör

Day 03 – Your parents


to cold for you to keep her, to hot for you to leave her.

Trött dag. Missade äckelbussen vid busstationen så jag och Petra tog varsin vante och gick till skolan, i -10. GÖTT! Fett uppsatt hår och äckelkläder.

Min dag blev bättre när jag mådde illa också, tack detta behöver jag. Gick hem tillslut och la mig i soffan, sov i 3 timmar. Gjorde mig mat och sen kom mormor så vi ordnade lite med julklappar osv. Tittade på morden i Sandhamn och målade naglarna på varandra, mys. Drack te och tog oss kvällsmackor.
Just lagt in lite filmer på USB:t och satt det i min nya älskling. Somna framför tven i sängen är underbart. 
Det är helt sinnes va jag längtar efter dig.

mmm expresso, what else?

Sitter hemma hos Petra nu, efter en lång dag i Filipstad med en massa innebandy. Kul att se sjöstad spela! Saknar att springa på planen och känna adrenalinet, lite. faktiskt. ganska mycket.. Men, jag är ingen träningsmänniska längre :-) Jag gillar och vara lat!
Ätit tacos och hunnit med och sova någon timme efter maten och tittat på en massa serier, chips och godis framför beck eller wallander eller vad det nu är på fyran ikväll. Imorn är det skolan och jag hade velat ha lov nu.
Fast måste träffa snuttisarna innan vi syns på mellandagsreas igen. Viktig information!
Nu ska jag glo matprogram medan Petra glor datorn.
Hejdå!

om du lämnade mig nu, jag skulle sakna den där stunden då vi blivit sams.

Tack för att du gör mig hel. Du är fortfarande min och jag släpper dig inte.
Julbakat godis med mamma, himla mysigt att det doftar choklad och sött i hela huset, spelar julmusik och bara mår sådär bra som man gör när snart julen är här. Ska snart börja med maten och jag ska försöka umgås med mamma så mycket som möjligt, känns skönt att vara hemma igen. Imorn åker jag med Petra och Gunilla till Filipstad för Petras match tidigt imorn bitti, ska bli kul och träffa Gunilla igen och Pettan såklart! :-)
Skolkatalogen är kommen och fyfan, vårat elevrådtskort är helt otroligt, ser full ut.  Men vad gör det om 100 år?
Har julpyntat mitt rum här i Dårjäng, två tomtar.. Det räcker.

jag har försökt ge dig hela skulden.

Den här platsen är inte min, så hörre du, den är din nu.
Precis vaknat. Skönt att sova ut helt, var totalt död igår. Trött på livet och trött på att vara trött. Tacos lagades och pappa kom och åt med oss. Sen tittade jag och mamma på fredags filmen och åt chips, som vanligt. Idag ska vi julpynta lite och ut i skogen och kika efter en gran. Mysa med knäck och förhoppningsvis kommer det folk som vill säga grattis i efterskott.
Tack Fredrik för mina stela armar efter bodypumpen igår, jag är död! Efter detta har jag insett att detta med träning inte är min grej alltså..
Rave sig upp ur sängen för frukost nu.


Day 02 – Your first love

Min första kärlek. Vad ska jag säga om den? Den var rätt mysig, rätt gömd. Jag gick i åttan och träffade en 92 som jag blev totalt förälskad i. Jag var verkligen verkligen kär i honom. Finns egentligen inte så mycket att säga om den, den blev ganska tragisk tillslut och som nästan alla andras kärlek sprack den. Jag var förkrossad i flera veckor, men bestämde mig för att tänka "det finns mer fiskar i havet".


vi står på gatan och byter meningar i mörkret.

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


glöm mig så som jag glömt dig.

Vad fan är du för fejk? Vem är du egentligen? Du gör mig arg, du gör mig så sjukt ledsen.

en dag som denna ska inte glömmas.

Haft en rätt bra dag, en ganska vanlig dag egentligen. Fast med mer kramar och mer hälsningar än vanligt. Några treor och min klass sjöng för mig, sötnosar.
Nu vankas middag med mormor och hennes gubbe, moster med familj! Tyckte det va för långt för att dra mammi hit, men det tar vi igen i helgen.
Imorse vaknade jag med en 32 tums LCD tv, vart rätt glad. Gustav har satt upp den på bordet tills den ska upp på väggen, är glad. Är väldigt glad, jag fyller äntligen år. Min dag idag och det har det verkligen varit, min dag.
Nu blir det middag och jag längtar efter dig 100 gånger om.

Day 01 – Introduce yourself

Oj, beskriva mig. Jag kan nog uppfattas rätt kaxig, rätt uppkäftig. Jag säger det jag tycker, helst rakt ut. Ibland kan det tolkas fel, och ja jag får ta den smällen då isåfall. Dom som känner mig vet att jag är snäll, egentligen. Att jag kan skratta så jag kissar på mig, att jag kan komma med världens bästa kommentarer som får andra att skratta. Att jag är omtänksam och att jag bryr mig, om de jag tycker om. Jag är nog rätt vanlig.
Kommer från Årjäng och hatar det, tur jag bor i Karlstad med mina pinglor! 
Skrattig-rolig-mammig-pruttig-pratig-gosig-
rapig-facebookig-soffig-trött-glad-coolbrud-
omtänksam-lycklig-sjungande-hungrig
. Jo, sån är jag nog.

jag skulle inte kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.

med dig blir allt bra.
med dig finns inga bekymmer.
du får mig att känna mig som den ända i världen.
för varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större
.
E♥


utan er skulle min värld rasa.

Jag börjar med... att säga att jag har världens underbaraste snällaste goaste och mest älskade vänner någonsin! Sjukt vad mycket jag älskar er.
Klockan är sju och jag ska precis börja måla naglarna, det plingar på dörren och jag går upp i bara en t-shirt för att kolla vem det var. Där står dom och sjunger för mig och håller i en kladdkaka med hallon. Började gråta, ni är så fina. Ni är verkligen så oerhört fina tjejer. Åh! Finner inte ord. Underbara :-)
Dom har precis gått och jag ska fortsätta måla naglarna. Imorn äre min dag.

jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns.

Sitter i datasalen och gjort klart samhällen, känns rätt bra. Väldigt bra faktiskt!
Slutar om 10 min sen ska jag följa med sötnosa Johanna till stan så hon får köpa julklappar till pojken sin :-)
Ikväll får jag se vad som händer, hoppas få vara med dig.
AH! Längtar tills imorn så jag spricker snart.

det var jag och jag gjorde det bara för dig.

Har varit piggare. Petra och jag somnade i varsin soffa i lärarummet tillslut, jävla väsen och tokigheter, men antar att det är så det ska vara om man ska dygna en hel natt.
Imorn fyller jag år! Kan ju påminna er om att jag längtar, ännu en gång.
Nu ska jag försöka jobba klart allt utan att somna, två timmars sömn är nog lite för lite.
E:-)

-

en sak.. dra åt helvete

om du skulle lämna mig nu, jag skulle andas i det tomrum du lämnade kvar.

Försov mig imorse. Missade hela luciatåget, tår i ögat.
Ska vara kvar över natten på skolan idag, dynga i kiosken tillsammans med victoria. Kommer nog bli kul!
Efter skolan drar jag och Vickis och handlar lite grejer, hämtar sovsaker och beger oss sen till skolan.
Okej, nu är det dags att räkna ner timmar. Är lika förväntansfull som ett barn på julafton. Jorasatte :-)
E!


feel the rytm guys.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, känner bara för att skriva lite. Ovesäntlig information som kommer upp ibland.
Känner mig väldigt, ni vet sådär otroligt väldigt glad. Det bubblar i kroppen och jag kan inte konsentrera mig på något, känns rätt härligt. Känns sådär äckligt bra! Är glad oavsett. 
Borde egentligen sova, vill till skolan. Jo, så får det nog bli.

PUSS!

du får mig att le.

Blev visst en oväntad utgång med Julia ändå igår. Rätt värd kväll med otroligt över mycket folk men.. Galet kul! Mår som en prinsessa idag, natten och dagen spenderades med E. Skulle nog kunna säga att jag är den lyckligaste tjejen i världen just nu.
Åkte till Julia och åt pizza senare, sen åkte jag hem. Sitter i lägenheten nu och ska kolla på film och dricka glögg.
3 jävla dagar kvar och jag längtar faktiskt till att bli äldre. Stora tjejen blir ännu större!
Tiden rinner iväg och imorn ska jag se på vickan som ska sjunga i luciatåget, kan bli kul :-)

jag hade en underlig dröm inatt, den handlade om dig.

Har luggit i sängen i storsett hela förmiddagen, lyssnat på musik och tänkt igenom saker och ting. Tror det behövs! La mig inte förns halv två inatt så är lite halv dåsig idag, men det är det värt. Försöker städa mitt ohyggligt äckliga sovrum men kommer verkligen ingenstans. Sitter mest i sängen och lyssnar på månadens bästa låt, kärlek!
Sitter och tittar på sängbordet där tavlan på mamma står, åh helsike vad jag saknar henne och resten av familjen nu. Julia skrev nyss att hon saknar mig, lilla ungen börjar bli stor. Har inte sett dom på två veckor och det är en vecka kvar innan vi ses igen, hjärtskärande. Skriker inombords...
Ingen utgång idag och det gör mig inget. Spenderar hellre helgen med dig.
Ska peppa med musik och få klart detta, duschen och en sväng på stan kanske? Ledig lördag utan planer, jag gillert.

+

:-) :-* :') :-D finnas bara att säga om denna kvällen.

...and here we go again.

Sitter i Petras lägenhet efter en runda på stan och fikamys på melkers, vårat lilla ställe dedär.
Petra packar inför matchen i hagfors och jag tittar på den söta lilla yra hönan som springer runt och försöker leta reda på allt, söt hon :-)
Ska hem och slänga mig i duschen och smörja in mig så min chips hud blir normal igen.
Soffläge med popcorn och idolfinal ikväll, förhoppningsvis med dig.

let me go home, home is whenever i'm with you.

En trött Elin har vaknat upp, klätt på mig och lagt på ett lager smink för att inte se allt för trött ut. Klockan är strax efter åtta och jag ska springa iväg till skolan, i mörkret. Kunde ha varit bättre. Kunde ha varit bättre om jag varit hos dig. Hah jag är så glad :-) Jens blir på bättre humör om jag är glad har jag fått för mig, jo men.. Så är det nog! Idag är det fredag och att längta så mycket till skolan som jag gör nu, har jag nog aldrig gjort.

next time you leave, don't go without me.

Nu vet jag vad jag kommer få i födelsedagspresent, antingen en dator eller tv. Mormor är inte så bra på att dölja saker och ting, och jag är inte lika dum som jag ser ut.
Kroppen är på högvarv och jag vet en tjej som inte kommer kunna sova inatt jag :')

plötsligt...... händer det!

Trött som få. Sleten dag med mycket jobb. Orkade jobba som f a n i franskan så nu är jag och Lofisen ikapp dom andra, känns skönt.
Lagat mat och sovit en stund, vilket jag gör varje dag. En middagslur efter maten är det bästa jag vet!
Resten av kvällen åååterstår och se vad som sker :-)
Just tittat på en Fritzel video, så ful. Fråga mig inte varför.
Imorn är det fredag, veckan har gått såå fort, och det är ju bra. Julia åker till Thailand och jag fyller år på onsdag, gött för henne. Hade velat åka med. Fira sin födelsedag på ett plan påväg dit hade jag inte tackat nej till.
Sitter just nu vid köksbordet och läser dagens tidning, har haft roligare.
When I'm alone Om en vecka kommer jag vara trött på denna.

when i'm alone, you make me feel, you make me feel.

Man kan nog aldrig få nog av dig.
Otroligthypersuperjätteöverdunder glad!


hey there pure star lets go way to far come a little closer.

Haft amerikaner på våran lektion idag, pratat och hört på engelska i två timmar, när jag kom hem sa jag till mig själv "good job" efter att ha städat rummet, va blire!
Sådär äckligt kallt ute så det gör ont att andas. Men hela jag är varm ändå, mmmmmm.
Börjar komma ihåg känslan.
Precis varit nere med första omgången tvätt, jag kommer bli klar 11 ikväll.
Petra kommer hit efter sin träning och mys bliR. Längesen jag umgicks med den där sötnosen.
Sovmorgon imorgon och det känns gött, extra gött när de andra börjar 08.50. HAHAH säger jag bara :-)
Okej, detta inlägget va fult. Hejdå!


jag stal något du ändå ville ge mig, försökte älska det jag tog, men ärligheten, respekten och kärleken bara dog.

älskar känslan av att gå upp ur sängen när man är trött. det är det bästa jag vet!

jag känner det nu, jag känner att något är pågång.

Haft en bra dag, älskar sånna dagar då jag går runt och små ler åt dig när du inte ser. Älskar när du ser på mig och flinar det där flinet som bara du kan.
Vädret kan ta sig i min rav, fy sickan va kallt det är. Inga vantar alls nu, bra elin! Vantlös och håret är som en blöt katt, fast inte blött. Det ligger ner och jag ser ut som tjejen i apoliva reklamen. Mina ögonbryn är lika onoppade som en otrimmad enbärsbuske och jag får aldrig tummen ur att färga håret. Denna vintertid.
Men, själva jag ligger i dvala nu, väntar bara in min födelsedag, nya tag ska ske och slutet av året ska bli ett jävla partyslut med mycket alkohol med mycket bra vänner!
Har just avslutat ett av de roligaste samtalen någonsin med min Petra.
Petra får sms av sin pappa.
- Hej, hur är det Petra?
- Hej, jo det är bra, hur är det själv?
- Jo det är bra. Vi hörs!
Den där pappa svantorp är min idol, skönare man finns inte!
Louise gör min dag. Man kan ringa till den bruden och bara skratta, sen skrattar vi i timmar bara åt varran, för vi skrattar. Men det är så jag och louise kommunicerar, genom skratt.
Idag ska jag lägga mig när du ska lägga dig♥



tell them how sorry i'm, this wasn't part of the plan.

Ibland får jag för mig att det är såhär jag alltid kommer leva. Alltid vara vinglande på linan över helvetet, chansa att det ska gå bra varje gång, att jag inte ska trilla ner. Vad är det för liv? Blir rädd när jag tänker på det, att jag begår samma misstag om och om igen. Att jag aldrig kommer lära mig..
Men det är såhär jag är, såhär jag jobbar. Det kommer med tiden sa en klok man en gång!?
Ska upp om 7 timmar, nybbäddad säng och en ren elin, perfekt!
Och ibland blir jag lite småglad i dig.

Jag kom Jag såg Jag somnade.

Börjar med hahah för det är så mitt humör är, skrattig!

Lördag - Utgång med Lofisen Paula Julia och Emelie, rätt rolig och skrattig kväll!
Söndag - Jag skämtar inte när jag säger att det hittills var den värsta bakfyllan jag någonsin haft, spydde minst 10 gånger, skakade och kunde inte äta. Utslagna på soffan sov jag och Louise istorsett hela dagen, skrattade, spydde, skrattade, spydde och så fortsatte det hela eftermiddagen. Trodde jag hade fått vinterkräksjukan men fick tillslut i mig en skål med flingor, sen somnade vi i sängen och vaknade 12. Har sovit mer än 12 timmar och nu är jag piggare, magen är inte riktigt med men va gör det om 100 år?
Ska göra mig en stor kopp med kaffe och slänga mig i duschen i några timmar.

Såg precis att ljuset ute är grönt/orange? Eller så är det så att mina ögon är lika borta som resten av min kropp.
På återseénde!

why is everything with you so complicated?

Haft en bra dag, började med sovmorgon, slutade med att vi fick sluta tidigt, känns skönt! Efter skolan strosa vi runt på stan en stund, sen blev det bio. The next three days! Inte helt wow men annars en bra film. Nu har jag kommit hem. Mormor gav mig en rygg och nack massage för min huvudvärk, ska nog beställa tid hos en massör, min rygg är som en 80-årings sa mormor, känns bra..
Tänt ljus och poppat popcorn har jag gjort, ska lägga mig och se på film! Är trött så somna lär jag göra, men det gör inget. För lika glad är jag för det!
Spanat och småflinat idag.

jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå.

...nu ska jag skriva ett till inlägg, bara för att!
Min blogg är tråkig, utan bilder och allmänt grå, men det är så jag är. Tråkig och grå.
Makaroner och köttbullar va det godaste jag ätit på länge.
Imorn har jag exemination och jag ska klara det, jag ska övervinna och klara det så jävla hårt, för det är jag värd! Hatar Klara för tillfället, för det finns så jävla MognA grabbar där! Jiiho. Längtar tills ni tar studenten så jag slipper titta på era missbildade ansikten. Tur jag har mina älskade bruds! Bio imorn med dom, någon random film som jag inte finns namnet på, men de verkade bra ialf.
Tankarna far omkring i huvet som en tvättmaskin och jag hinner inte med och förstå vad som händer. Kanske lika bra, för just nu orkar jag inte tänka, just nu ska jag bara leva! Slösa pengar på saker och få mig själv att må bra, jag behöver det. Jag har inte tid att tänka på andra utom mina pinglor och mig själv.
Den 1 januari 2011 ska jag köpa mig en dagbok, sen ska jag skriva, jag ska skriva så pennan brinner. Jag tror det kommer funka för mig. 2010 har innehållit allt för mycket ilska, frustration och tårar. 2011 ska bli mitt år.


you're not easy to love.

Jag är en fryslort, det är alla i detta vädret. Det gör ont att gå ut, nästan som att gå in i en eld, det bränner och sticker i huden och man är helt lam.
Bergvik efter skolan med mina smulor, fick med mig en hög ringar och limm till ögonfransarna.
Nu sitter jag i lägenheten med värmebynan under benen och hackar tänder, som igår.
Hungrig som en varg så mat blir snarast!
Säger som Julia, vill till peace&love iår med mina bruds! Hur vore det? Jo, jävligt nice!
Magen skriker så käk nuuu.


i'm losing control right now and i feel it's right.

Fryser!!! Fryser så hela kroppen skakar och tänderna hackar sönder i munnen på mig, men jag är glad ändå. Hämtat godsakerna inför helgen och åkt 20 mil buss idag, men det gör inget. Jag är glad ändå.
Har inte ätit något sen halv tolv då jag åt skolmaten, men det gör inget. Jag är glad ändå.
Jag är ju som sagt glad idag, men det gör inget.
Skrattar så jag kissar på mig när jag ser att det finns "gilla"-knappar på Judith och Judith på facebook, det gör min dag. Jag gillar också när Louise skriver gulliga saker i mitt block som jag sen hittar, åh gosa!
Julklapparna är fixade och nu kan jag bara vänta så magen spricker tills jag fyller år, börjar närma sig nu. Då har jag överskridit åldersperioden då man får knulla hur mycket man vill utan att det är olagligt, äntligen blir jag 16 år! Stora tjejen..
Jag längtar lite till imorn, för imorn ska jag spana o va lite småmysig, lite småkär och lite småglad.
Grey's ikväll och jag ska äta mig mätt på popcorn, för det är så jag jobbar.

RSS 2.0