kärlek.


sol sommar och bira, livet är bra nu.


well, everybody wants go on forever.

Denna dagen har varit alldeles kanon, vaknade med världens bästa kille. Städade hans hus till studenten, sen åkte jag hem för att sola då det faktiskt va fint väder när vi städade men attans det försvann, tråkigt nog. Sen åkte jag in till stan för att träffa mina brudar, åter hemma ringer Pettan, OCH HON HAR SKAFFAT KÖRKORT!!!!
Så efter 20 min sitter jag ensam med Petra i bilen och vi åker och hämtar upp 3 andra sköna brudar så min kväll har bestått utav bilåkning.
Åkte förbi studenterna och satan va fina dom är, min finast av dom alla var ju Erik, så är det bara.
Får se om jag väcks av honom plingade på dörren inatt, men oavsett ska jag släcka ner nu och invänta morgondagen då jag tar sommarlov. Livet är härligt.

Premiären som bella sa, underbart Petra!

vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärleken igen.

Tja hej hallå och allt sånt. Rubriken passar inte in på inlägget.
Men oavsett så valkas sommar och student så tid med bloggningen har jag inte. Föregående vecka har varit bra, sovit med älskling, solat med polare och fått mig en utgång på köpet I ÅRJÄNG. Från och med lördag har jag spenderat min tid med Erik, som vanligt så antar att jag inte behöver säga mer än så.
På torsdag tar gutten min studenten och jamen ni vet, han blir en man.
Det ska bli dunder dåligt väder med regn och åska resten av veckan, lagom till jag slutar ettan och studentfirande ska firas, dubbel whoop!
För tillfället sitter jag i hans rum och nu kom han i och har varit på bergvik utan att jag märkt det och ville köpa en grej som jag behövde, för att det är våran fyra månaders-dag idag. Jag förstår inte hur söt och underbar man kan bli.

man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva

RSS 2.0