10.04

Fin morgon. Får ringa till vården 08.00 och stå i kö till 08.40, får akut tid 20 minuter senare och kollar blodvärden osv. Nu är jag och Louise tillbaka i lägenheten och äter frukost. Ska slagga i varsitt hörn på soffan till en bra film innan vi drar oss iväg till Klara. Min vecka har varit kanon skön och på lördag väntas utgång! Bojaah osv. 
Ha en bra torsdag! Det ska jag ha!!!......i regnet.

Jag misstänker att jag lider av någon form av barnsligt hopp.

"Det finns så många olika typer av relationer. Jag har upplevt dem alla. Men den absolut värsta det är den falska vänskapen. Den där man kallar varandra för älskling när man ses och avslutar varje sms med ett hjärta... men ingenting är äkta. För ett naivt hjärta som mitt är de relationerna det värsta. Jag har en del sådana "vänner" och även fast jag är helt medveten om hur relationen är uppbyggd och även fått det bevisat för mig gång på gång så är alltid hoppet det sista som överger. Jag är alltid övertygad om att alla är varma innerst inne och så är det nog - men det betyder inte att alla alltid vill dig väl. Eller att alla människor tycker om dig som du är. För så är det absolut inte. Vänner som tittar en i ögonen och skapar förtroende och sen när man tittar bort gör precis så man inte önskar. Sånt som sårar och bryter ner en relation man hoppas kunna bygga upp. Jag misstänker att jag lider av någon form av barnsligt hopp om att alla människor kan tycka om varandra. Istället för att bara acceptera att jag aldrig kommer vara älskad av alla. Snarare bara av vissa få. Och jag kan inte älska alla heller. Sån är mänskligheten"

Michaela Forni.

Sluta konsumera mig.

Sista skoldagen för veckan och jag är dunder glad över det. Hur skönt är det inte med 5 dagar ledigt, 3 veckor irad?
Igår hade jag en kväll då man inte vet vart kroppen tar vägen, om den ska försvinna eller inte. Och då är det tur man har vänner som Louise och Hanna!!!♥

Nu måste jag fortsätta jobba och göra klart den sista uppgiften för hela 2an. Känslan att veta att man är klar med allt får mig att få lyckorus tre gånger om.
Jag har långklänning på mig idag, ifall någon var intresserad utav den informationen.

Tja på er!

Morsdag

Jag blir så trøtt. Trøtt på att min kropp aldrig kan sammarbeta med mig.. Lækarbesøk hit och dit och stændig kontakt med vården. Kan det aldrig ta slut någon gång? Alltid førvirrad, alltid orolig.


Idag ska jag sola jærnet, och vænta tills jag får træffa Louise och prata om det dær som bara hon och jag kan prata om. Tills dess, ha en bra søndag och morsdag! :D

JAG ÆLSKAR DIG MAMMA! Du ær så fin ♥


Jag skrattar mer idag.


Mening.

Ibland är det viktigare att sätta gränser än att få bli älskad.

I still believe in summer days, the season always change.

Idag är en sån dag då jag vet att både jag och mamma skulle vilja vara två. Ha någon som strosade runt med oss hemma på gräsmattan, någon som hjälpte oss att kratta det där jävla gräset. Någon som satt ikväll med oss på altanen när vi grillar och dricker en öl till maten, då vill man vara två. Jag ljuger inte när jag säger att jag skulle vilja vara två, som idag. Men jag ljuger om jag säger att jag skulle vilja ha det så jämt.

Jag ska gå ut nu och fortsätta kratta gräset, tillsammans med mamma. Oavsett om vi bara är två idag, så gör det inget. För någon gång vet jag att vi kommer vara tre, och jag kommer vara glad för hennes skull då.
Jag nöjer mig med söndagspojkvännen jag, tills jag är 25.

för varje dag som går, blir jag bara starkare än vad du någonsin varit.

Gårdagen slutade i fylla med bra grabbar!
I vanlig ordning skulle vi dricka lite vin och käka grillat jag och brudarna, men på kvällen införskaffade vi oss för mycket alkohol att det hela slutade som en rävfylla. Men det är sommar och vi lever bara en gång. 
FAN VA BRA 

medans alla jobbar lever jag livet likt en loppa!



FY SATAN VAD JAG ÄLSKAR ER!

ni är för bra för att vara sanna mina älskade



Ledig i 6 dagar nu! Det firar vi med grillning och bärs och vin drickning nere på gården med bra vänner! 
SATAN VA HÄRLIGT LIVET ÄR NU!

den 22 maj 2012

Bra dag med fina vänner! Suttit i skolan och princip chillat hela dagen fram till två då vi drog hem till Louise och solade fram till 17 tiden. Hur härligt är inte vädret? Shorts och linne väder, livet är liksom bra igen.
Nu bjuder jag Johanna på lax, potatis och sparris. Hoppas hon tycker det smakar!!
Tja på er!

Snart är du min.


Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul.

Jag har många som frågar om det är skönt att vara singel. Svaret på den frågan är JA! Det är sjukt skönt att vara singel. Jag har lärt mig efter ett och halvt år med en annan människa att man har bara ett liv. Som Hanna hela tiden säger, man har bara en chans att leva sina ungdomsår och man ska inte kasta bort dom, aldrig någonsin. Hon har så rätt. Vem vill ligga inne på helgerna och kolla let's dance och äta sig fet? Även om ni inte vill att det ska bli så, så blir det så. Tro mig!!

Jag känner mig så mycket mer starkare ensam, det är så skönt att kunna göra vad man vill. Precis exakt vad man vill, med vem man vill.
Jag har hört många som säger att de saknar att ligga en söndag och mysa med någon. Jag förstår inte varför man klagar. Skaffa en myskompis då! Då kan du mysa med grabben precis hur mycket du vill, utan en massa måsten.
Man borde börja leta efter någon när man är 27+, det är då man kan börja bli gammal.
FÖR LIVET ÄR TILL FÖR ATT LEVAS!


ni är det finaste jag har, tusen gånger om.



Ett år utan sommar, jag är redo nu.

Idag har det varit en sån där dag då man vill att den aldrig ska ta slut. Har spenderat den tillsammans med min finaste vän Louise i en buss och vid en solvägg. Tur och retur till Årjäng för att fixa schema och prata om hur sommarjobbet ska gå till. Sjukt skönt att kunna arbeta ihop sina egna pengar nu!..jag behöver det. Ligger i sängen och käkar mackisar med köttfärsås och lyssnar på världens bästa Kent, längtar till PIP nått så grymt nu.. Sitta på en lortig festivalplan med tusentals andra människor och dricka bira med min fina stråhatt, men framförallt, med mina fina fina vänner, livet är underbart då. Jag längtar ända ut till tåspettsen!

Ett mellanslag mellan dig och mig.

Det är skönt att kunna le åt livet igen.

Come on skinny love.

And I told you to be patient. And I told you to be fine. And I told you to be balanced. And I told you to be kind. And now all your love is wasted. Then who the hell was I? 'Cause now I'm breaking at the britches. And at the end of all your lines. Who will love you? Who will fight? Who will fail far behind?

det va fint att slippa tänka.


Dom 999 saker saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

Det här med att inleda ett blogg inlägg är ganska trassligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna få ihop en mening med alla tankar som just nu bara sprudlar ut ur öronen. Jag vill säga så himla mycket, och visa hela världen att jag mår så bra nu. Men jag börjar med att säga att gårdagen var ap rolig. Som i vanlig ordning när jag hänger med min bff Louise så blir det utgång, med ett super skönt gäng! Och kvällen ser ut att visa samma tecken. Vi är ju trots allt lediga. Idag ligger jag i sängen och dricker cola och käkar chips, tills det börjar bli kväll och vi ställer om oss på samma partymood, vi får se. Nu ska jag försöka avrunda det här och fortsätta slösurfa runt tills Lollo ringer och jag byter bana! Hade tänkt börja skriva lite igen då jag vill att folk ska veta hur sjukt bra och underbart livet är. Hur långt man än kommit, är det alltid längre kvar, ja det stämmer. Men inte för mig, inte för idag.

RSS 2.0