you said that you love me, we both know you don't mean it everyday.

Hade som sagt ångest för klockan imorse när jag skulle stiga upp, men tog mig allt till duschen och kom till skolan, efter att ha missat bussen, kom jag fram näppe o jämt till samhällen. Sen mat o mys vid vårat bord med kortspel och lussekatter. Matte sen och för en gång skull jobbade jag på. Gjorde klart fusklappen till exemenationen på fredag och sen engelska med Fredrik, blev klar fort så jag och Louise åkte till stan och knallade runt där, köpte mig ny mascara och fondation eftersom min tog slut imorse, gött att ni får höra så vesäntlig information. Vi köpte tacos och fixade iordning detta hos mig och såg på ung&bortskämd. Louise åkte och jag fortsatte titta på pensionsjävlarna, så bra!
Imorn är det tisdag och det innebär egen dag, inget ska göras så ska slappa hela dagen, gött. Och spana på dig.
Jag är trött men kan inte lägga mig än, inte riktigt än. För jag ska lägga mig när du ska lägga dig, yes!
Nu ska jag lyssna på Lejon Kungen låtar och önska att jag var liten igen.

det är så logiskt, alla fattar utom du, du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

Nu har jag kommit fram till vem jag vill vara. Petra! Också kallad September. Vackrare och fräschare brud får man leta efter. Så förjävla bra röst så hjärtat spricker också. Efter att jag såg "så mycket bättre" när det var hennes dag, då bestämde jag mig för att jag vill vara som henne. Och ha Joel Kinnaman som man, hur gÖtt hade inte livet varit då? Åh herre.
Jag har fått pippi på herre, minne och clemme. Fast mest herre, att säga herre istället för herregud är mycket roligare. Enligt mig. Enligt Louise är det jobbigt och Julia Låbbe är skaparen bakom pippi ordet. Jag har rätt kul åt mig själv nu, rå skrattar åt det jag skriver till folk och skrattar åt halebop reklamen så jag går under snart. Ungefär som när jag är full, övertrött = full..? I'm wake beacause of you. Klockan är prick 00.26 nu och jag är lite små sprallig, tillbaka i karlstad och denna veckan ska jag vara lite småkär. 
Imorn ska mormor få hjälpa mig med adventstjärnan eftersom jag inte är kâârig nog att fixa det.. Jag behöver en kââr i mitt liv som fixar saker jag inte fixar.
Nu har jag inte mycket mer att säga än att jag gillar Logiskt, och att jag ska vara vaken tills du ska sova, för då ska jag med sova.

ja det verkar så enkelt, men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.

Har vaknat, har ätit och har tittat på film.
Sysslar med lite julklappar och det kommer bli så oerhört bra detta.
Behöver förslag på julklappar till en 9 och 11åring? behöver egentligen förslag på vad jag själv önskar mig. 103 miljoner önskar jag mig, punkt. Då kunde jag kanske köpa lycka, glädje och hopp. Vore något.
Ska hoppa i badet och göra mig fräsch för hemfärd till karlstad och hoppas på att kvällen blir bra ialf, svik mig inte nu.

+

det är stunder som dessa jag bara vill sjunka genom marken.
jag tar tillbaka det jag sa, det finns ingen vändpunkt, inget jävla hopp.
det tar a l d r i g slut.

when you speak to me sometimes you'll find, i studder my words and say nevermind.

Har just agerat storstädning av huset och adventpyntat med mamma. Blev såå bra. Huset luktar såpa och ljus har tänts. I eftermiddag kommer moster och bus ska hittas på, whoppa! Ska bara bädda min säng och wholla, allt är klart. Sen dusch och invänta kvällens händelser, det kommer bli så bra.

Har egentligen inget vettigt att skriva, bara att jag mår så otroligt bra nu. Nu kanske, nu kanske det vänder. Vintern ska bli min vänd punkt, punkt. En så jävla bra vänd punkt då året 2011 ska bli bra. Åh! Jag är redo nu, och jag är peppad nu!

my heart skips a beat, but theres really only one thing to say.

Började halv elva idag, med idrott. Innebandy stod på schemat och hej o hå vad teknik jag tappat, tragiskt.
Mat och sen någon form av facebooklektion med sång, godis och sömn. Sen matte där vi fick sluta efter 10 min, inte illa. Tog närmaste buss hem och nu har jag precis packat, hade turen att få åka med moster som ska hitta på tokigheter hos oss ute i skogen. Kan bli kul.
Skönt att det är fredag och helg. Saknar mamma nu så hjärtat gör ont.
Ikväll ska vi åka till mormor och Gustav som fyller år och fira han.
Resten av helgen vet jag inte vad som händer, hade velat umgås med lite årjängare. Men, det återstår att se.

You're beautiful (Clean Version) - Chester See

jag har skyhöga krav och det här är lagom, men det är inget för mig.

Jag är egentligen rätt glad, trevlig, social och ödmjuk. Om jag väl vill och vill visa det. Oftast är min mur rätt hård, ganska taskig och uppkäftig, för det är sån jag behövt varit. Om jag väl lägger manken till är jag snäll, personlig och omtänksam. Fast egentligen är jag bara sån mot dom så är så mot mig. Antar att den gyllene reglen sitter kvar, vilket är bra. Jag skiter i om folk inte gillar mig, jag gillar inte dom heller. Jag är snäll mot dom jag tycker om och skiter i resten om det så skulle behövas. Livet är egentligen inte enklare än så.


det finns inget att fly från, det finns ingen tid att ge.

Börjar med att haha jag dör lite. Tim-Joel ifrån tven kommentera min status på facebook.
Dagen har varit helt okej, haft sexualkunskap, mat, turism och engelska. Efter skolan gick jag och Linn och solade solarium och äntligen har jag fått lite färg. Sitter nu i lägenheten och är lite extas. Ska laga mat och mysa i soffan med peppisar och glögg ikväll. Orkar inte färga håret idag så det får bli till helgen. Behövligt nu.
Ska packa för innebandy och Årjäng imorn, tung väska.
Slängt i en tvättmaskin har jag med gjort.
Magen skriker efter mat så dags för käk.

han är känslomässigt störd, egoistisk och kall.

Tyckte min rubrik passade bra in idag.
Sitter i min lägenhet och sörplar på te och äter macka med leverpastej och smörgåsgurka på, helt okej. Imorn är det redan fredag och det innebär hemfärd till mamma. Har inte träffat henne på två veckor nu..
Dagen börjar med sexualkunskap med Carola och en barnmorska, kan bli intressant. Resten av dagen är onödig.
Nu ska jag dricka upp det sista och bege mig till bussen. Hej.

först när regnet kom förstod jag att något var fel, det var en stilla skakning under gatorna, långt ner.

Tisdag: Heldag med Petra och de andra budarna på skolan, åkte sen till LLA och köpte hockeybiljett. Sen åkte vi hem, åt lite och gjorde iordning oss, gick på stan sen åkte vi på hockey. Gutt att de äntligen vann men annars rätt dryg match. Hem till Petra för övernattning och tvätta kläder.

Onsdag: Skolan som vanligt, jobbig dag. Frusit så in åt helvete om rumpen o benen, eller hela kroppen egentligen. Spelar ju ingen roll om man skulle ha 7 lager långkallingar på sig, så skulle det ändå va för kallt.
Stan med mina smulor senare, tittade ut julklappar. Mammas julklapp kommer bli så bra!
Nu ligger jag i soffan och kikar bonde söker fru fastän jag egentligen hatar det. Senare mitt favve program. Åh grey's!

Har dessutom fått syn på ett par himmelska skor, som inte fanns i min storlek. Dör.
Har fått dåligare hy också, jävla vinter. Mitt hår bör klippas och färgas, mer ut som mäsk men jag orkar inte ta tag i det nu. Sola solarium ska jag göra imorn, punkt. Bara för att jag är grå, köpa ica-hårfärg och färga det hemma, jopp det ska jag göra. Fräschare.

it means nothing.

Jag är nog en av de där få som är kär i kärleken. Vill vara kär, sprallig och lycklig. Fast inte ha någon kille. Lite trött på att sova själv hela tiden, trött på att inte bli uppringd på kvällen och ha ett leende på läpparna 24/7.
När det väl kommer till kritan tvekar jag, väljer den enkla vägen. Väljer hellre ett engångs ragg än daglig flört. Men att skita i ens egna prioriteringar och välja någon annans vore rätt nice. Att känna pirret i magen och låta blodet rusa i 100 km/h varje gång man ser människan, vem tackar nej till det liksom. Jag kan nog vara den tråkigaste människan hittills. Men egentligen gillar jag läget, gillar att vara singel och göra precis som jag vill och på det sättet och passar mig bäst, att inte välja att anpassa mig efter någon annan. Jag har egentligen inte behov av att ha någon kille nu, det kommer när det kommer tänker jag. Jo, jag är nog den som är kär i kärleken.


don't let the man get you down.

Ska slänga på mig lite smink, sen bege mig in till stan för lite kvällsfika med Julia. På vårat ställe.




Denna mannen är grymt jäkla snygg, han är nog en av de bästa skådespelarna jag vet. Den mustachen han har, dom ögonen och den frisyren får mig att smälta. Hetare kille får man leta efter.
Åh herre ge mig.


and history books forgot about us and the bible didn't mention us.

Vilken helg! Trevligt att träffa kusin med familj igen. Blev lugnt på fredagen med tacos osv. Lördag utgång med skönt folk, kul att träffa smålänningarna igen. Återigen va det lika kul att disskutera dialekt och bli idiotförklarad för Öna vi använder istället för Ena. Dom är allt bra sköna!
Åkte med Cornelia till hennes lägenhet i Linköping igår. Pappa kom och hämta mig i morse och nu har jag duschat och ligger äntligen i min egen säng.
Saknar mina fina gör jag också.
Heldag med den bästa tjejen någonsin imorn, oj så jag längtat efter henne.
Nu ska jag poppa popcorn och kika film och njuta av att jag tog ledigt idag medans mina smulor är i skolan.


småland.

Nu åker jag! Ville bara ha sagt det.

utan hjärtan, är vi bara maskiner.

Jag är trött. Punkt.
Åh idag har jag frusit häcken av mig, när jag väl ska gå av bussen hemma på gatan inser jag just att jag har glömt min förbannade sportbag på skåpet, på skolan. Dör! Går över vägen och sitter i busskuren i -20 och väntar på bussen tillbaka i 10 minuter som dessutom bara går till tingvallahallarna, så jag måste gå hela jävla vägen vid motorvägen. Dör! Väl hämtat väskan, springer, missar bussen hem. Dör! Sitter vid mototvägen i busskuren i -20 i 10 min till och såklart kommer Ikea bussen, jag måste GÅ ifrån vägen in till min gata. Dör!
Gör kyckling och ris när jag kommer in, packar inför resan och lägger mig i soffan med värmefiltar. Jag frös så hela kroppen skakade, fattar inte vad det är för fel. Fick tillslut ställa mig i duschen, passade på att raka benen och sånt för att känna sig lite fräschare, smörjde in kroppen och nu, sen kylan kom är jag inte lika torr som en chipspåse längre. Gott.
Jag är trött och ska göra manikyr innan jag lägger mig.
Imorn är jag i småland, känns helt okej.

låt mig gå i dina fotspår tills vägen tar slut.

Ska inte äta i soffan något mer, andra gången jag somnar vid bordet nu, den soffan ger sömnvibbar efter att man ätit. Nu har mormor kommit hem och jag är glad. Mindre glad över att L ligger mörbultad och blå slagen efter ett fall-trauma som hände igår kväll, ängla vakt. Usch fy satan! Jag och mormor ska åka hem till henne o titta till henne sen om hon orkar.
Kan ju också meddela att jag hatar vädret, kom igen -7 när man ska gå till skolan. Vem orkar?
Ska åka till tingvallahallarna och spana på killar snart.......... Nej, ska hämta upp Petra!
HAHAHA fick just ett sms:
- Hej sötnos, har du rosa string?
- Tja! Absolut, ett tio tal stycken, har jag glömt ett par eller?
- Aaop.
- Åhfan. Du kan behålla dom som souvenir.

Roligare kan man ha, tack för mig.

platsen du befann dig på var svår att finna.

Nu är jag lite lycklig, klar med DK:n och den är säkert bara G men det ger jag jämt fan i. Jag är klar och jag är nöjd. Somnade nog 2 igår, hörde ljud från köket... Gråt lite men somnade tillslut, efter många om och men. Det här med att sova själv är inte min grej. Hoppas jag hittar en redig man tidigt annars får jag bo hemma. Nej, nu skämtar jag. Hah va kul.
Fick förslag om att bli lucia på luciatåget av töntpojkarna men nej, jag tror nog inte det.
Jag är klar och nu drar jag hem till lägenheten, städar lite sen åker jag till min Petra och sussar där. Whoppa!

det är så många här som aldrig sagt nej och som aldrig kommer att få en chans, så många här som aldrig såg mig.



Ni är som en kärleksfilm som spelas om och om och om igen.

Fick just ett samtal som fick jag mig att bli rädd och lite ledsen. Usch, bästa moster!
Ligger i sängen och lägenheten är helt tyst och mörk, är lite rädd faktiskt. Hatar att sova själv! Hatar att jag är så mörkrädd och hatar att ingen tar hand om mig just nu.
Kent och Lars sjunger fina sånger som får att tänka på annat, bra män dedär.
Jag håller på att bli tokig snart tror jag. Jag är så tråkig. Samma tråkiga vanor varje dag efter skolan och inget händer, livet i karlstad känns dött för tillfället. Som i Årjäng. Kan något hända, något drastiskt, något spännande så adrenalinet kommer igång. Skulle vilja att det blev kaos i stan för en dag, så jag får fundera på vad som är värt här i livet när jag går mitt i vimlet, vore något.

och i mitt land får man inte vara förmer, det här är sverige och vi gråter aldrig mer.

Har varit en rörig, jobbig, flamsig dag. Har egentligen inte fått något gjort förutom samhällen. Går inte när alla salar är proppade med en massa elever från alla klasser och ingen dator är ledig och alla bara pratar och skrattar och egentligen inte gör något utom sitter där och tar plats --> Huvudvärk!
Är trött på tisdagar, trodde de skulle vara effektiva men det visade sig ju felaktigt. Och vissa människor kan ta och skjuta sig, jävla översittare!
När jag kom hem var jag så slut att jag sten dog på soffan och sov fram till halv åtta, inte det smartaste. Men det va nog det ända rätta om jag ens hade orkat kunna gå till skolan imorgon. Smörgåsgurkan tog slut så for iväg med rosacykel och köpte en burk. Och den efterlängtade colan som jag ska hälla i mig till house sen, för det är jag så jävla värd!
Nu ska jag nog lägga några mer kilo på magen och göra det lättvindigt för mig, panpizza.
f-f-f-ffarfar på skolan gjorde min dag!♥

här kommer lyckan för hundar som oss.



En helt vanlig dag på Klaragymnasium.

orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt.

F U C K är det första jag ska börja med idag. Glömde skicka över den förbannade SH och den skulle vara inlämnad idag, dör lite. Deadlinen för DK är på fredag. Våran skola kan va jobbig den också.
Ligger just nu i sängen och lyssnar på världens låt, åh älskar. Längtar lite till på fredag då jag bara ska gå en halv dag och sen bär det av mot småland med pappsen. Ska bli så rolgit att träffa min kära igen!
Nu hade jag tänkt att cykla iväg till affären, hade jag hetet Ida hade jag kallats cykelIda. Hatar att gå! Ska köpa lite mat inför veckan. Har fått icakortet och japp jag handlar det jag behöver och lite där till, känns bra.
Ensam tillpå onsdag så jag bjöd över Petra inatt för att sussa. Nice!
Regnstället är på och nu bär det av ut i ovädret.

all i want now is a whit light moment.

Landade i lägenheten runt kvart över sju. Packade upp snabbt, skärde en jäkla massa apelsiner och satte mig och tittade på kalla fakta och nyheterna, sen parlamentet och Beck. Sen gjorde vi lite glögg och plockade fram de där hjärtegoda pepparkakorna som får mig att bli helt lyris. Nästan godare än godis såhär på vintern.
Julia räddade mig från att gå under helt, få mig att tänka på annat. Det var nog det som behövdes, tror jag.
Men den där obeskrivliga känslan, ångesten. Varför försvinner den inte? Orken är minus..
Antar att jag får fortsätta le och butta det åt sidan till dagar då jag kan hantera det.
Nu är klockan mycket och jag behöver sova för att orka upp o spela vollyboll 10.10 imorn, pust.

och just i ögonblicket när jag vaknar hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum.

Julia är i duschen och jag ligger i sängen och tittar på Hellenius Hörna. Väldigt bra program det där, det gör mig glad!
Mys igår med Julia vart nog min räddning, film, pizza, och godis. Tack världens bästa!
Idag far jag tillbaka till människobyn som herr F brukar säga. Äckelbussen 17.40 som varenda töcksforsing och årjängare åker med, åh jobbigt.
Men nu ska jag och Julia fixa oss lite efter en god middag och en sovstund.

På återseende.

när din sjukdom tagit dig, ska jag ge någon gata ditt namn.

Har en rätt tråkig blogg just nu, men vad gör det om 100 år?
Har slut på kläder, slut på pengar och slut på nya ideér. Känner mig grå och tråkig..
Idag har jag bara sovit hela dagen i stortsett, tagit in lite ved, ätit mat och haft en jävla massa ångest och skuldkänslor, visst är livet bra. Men jag tänker såhär, bara jag kommer tillbaka till karlstad blir allt bra, förhoppningsvis.
Mamma är sjuk igen.. Känns ju bra. Varför?
Vet inte om jag ska åka till Julia eller inte.. Vet inte om jag orkar det men vore kanske bäst så.
Japp jag åker till Julia! Kommer ha en bra kväll känner jag, hejdå.

slagen börjar bli väldigt små.

Är trött på att det alltid ska vara såhär.
Att lägga all det ansvaret ni gör på mig, att hela tiden känna sig skyldig till det ni själva orsakat.
Jag orkar inte det. Sluta blunda för mig, sluta låtasas som om du inte ser.
För jag vet att du ser, du ser hur jag mår. Sluta upp med det för helvete!
Sluta tyck synd om dig, jag finns också. Jag har gått igenom detta lika mycket som du.
Sluta tro att jag ska göra allt, jag har redan mycket som det är.
Att lägga bort skulden och ansvaret kan va enkelt. Att ge bort det till någon som du trodde skulle kasta det åt sidan.
Blir så arg, blir så ledsen och rädd att allt ska falla, för det gör det snart.
Jag orkar inte längre, och det gör inte du heller.
Varför kan inte allt bara bli bra någongång...

you're scaring me new york.

Haft en sån där bra dag igen, lite småskrattig, lite småkär i Larsidator, han vill jag ha som farfar eller något. Mysigaste läraren!
Direkt hem efter skolan, sov i soffan i en halv timme innan jag slänge mig in i duschen och stod där i en halv timme till, så skönt att bara stå, låta tankarna flöda med vatten ner i brunnen.
Efter blåste jag håret, fixade till naglarna och sånt, gjorde mig lite glögg och la mig återigen i soffan med peppakakor. Usch va övergott det var med pepparkakor, äter ihjäl mig på dom. Annas hjärtegoda pepparkakor, mina favvos det!
Sen tog jag mig en avokado och kollade på Lyxfällan, funderar på om jag ska gifta mig med en man som är snickare efter att jag sett detta. Sen efter det tog jag mig det sista godiset och hällde i mig medans jag såg slutet av robinson. Kom på att jag bara gick och små åt men konstaterade att det var för att jag inte hade ätit någon riktig mat, smart... Men godis, pepparkakor och avokado gick lika bra.

Precis slängt mig i sängen och just nu slösurfar jag bara. Funderar på att lägga ihop datorn och sova, det vore.


+


det ska alltid trassla till sig i min vardag.

Såg just att jag har tagit fel på dagar. Det är inte alls fredag imorn, utan torsdag. Kanske dags att lägga sig i tid.
Just nu duschar Petra och jag ligger och tittar på "i like big books and i cannot lie" underhållande en onsdag kväll.

jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.

Har haft en bra dag, med mycket leende på läpparna, små skrattig och lite lycklig. Äntligen!
Petra följde med hem efter skolan, slängde i oss en panpizza sen drog hon på träning. Ännu bättre blir det, efter träningen kommer hon hit och vi ska göra tacos och mysa med glöbb hahah varför skriver jag alltid glöbb istället för glögg? och pepparkakor till Grey's.
Imorn är det fredag, inte bestämt mig än om jag ska åka hem eller inte. Men vore mys att få åka hem och leka ute i snön med Julia och Ida, åka pulka, grilla korv och sånt mys. Lukta scout och va sådär trött när man kommer in efter en hel dag ute, kunna sätta sig framför öppna kaminen och dricka varm o'boy. Det vore!
Har lite för mycket känslor nu, vet inte riktigt vart jag ska förvara alla. Har lust att kasta alla ute i snön, låta dom frysa ihjäl.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och varva ner, leta upp ett program till datorn och låta det laddas ner.

Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


min älskling har ett hjärta av snö.


Hej mitt vinterland.

i never knew, i never knew that everything was falling through.

Hade min Petra på besök inatt, trevligt.
Idag hade jag väääärldens sovmorgon, börjar ett. Känns lite skönt att bara vara hemma och dola innan skolan, göra sånt man annars inte hinner före man ska springa iväg till bussen och sen inte orkar när man kommer hem på eftermiddagen.
Petra gick vid halv tio tiden och jag gick upp tio. Har duschat, rakat benen och sånt nödvändigt. Gjort mig iordning snabbt och nu ska jag snart käka bruch. Känner att det är rätt onödigt att åka till skolan och käka skolansmat när jag lika väl kan äta hemma. Sen ska jag nog krypa upp i soffan med te och advokado innan jag ska kila iväg... om två timmar! Känns bra att säga så.
Det är flera cm snö ute. Faktiskt, måsta jag erkänna att det är lite mysigt, eller ganska mycket mysigt. Snö betyder ju snart jul. Åh jag älskar jul! Min födelsedag, julafton, lucia. Bara en månad kvar sen står jag där med tomteluva.
Inte alls länge kvar till småland heller, känns roligt. Längtar så himla mycket, bara jag och pappa som far iväg själva. Känner att det börjar en bra period, en ny period med roligheter!
Nu ska jag slänga i mig bruchen och mysa i min ensamhet.

På återseende.


jag kan börja om.

Jag är så jädrans bra. Bara så alla vet det. Äntligen äntligen äntligen är jag klar med D.Kn och mitt huvud är total sunkigt nu. Har suttit på samma stol, i samma datasal, i samma luft och gjort klart alla frågor utan att röra fläsket en meter, har ont i rumpan nu, men antar att det är helt ok att ha det om man suttit här i mer än 2 h & 30 min och jobbat häcken av sig, för det har jag verkligen, jädrar!
Men nu är jag klar och kan rikta in mig på nästa arbete > del två.
Slutar om 2 min, ska bli skönt att komma hem. Ska nog handla lite också, jobbigt.
Dock är det små små flingor med snö som flyger omkring ute och luften är så oerhört rå och kall. Kylan tränger in genom huden och gör att sklettet får en frosthinna, jag lovar. Värmefiltar blir!
Kul att jag skriver 100 inlägg på en dag, gott för mig, gott för er.

Nu hem mot lägenheten.

sovmorgon är det bästa jag vet, bättre än en dag på stan.

Tog en sovmorgon idag, dock inte med mening. Vickan ringde och väckte mig 09.19 och jag var på skolan 10.30. Rätt bra jag!
Styrelsemöte med elevrådet direkt på morgonen, lussevaka ska ordnas bl.a. Detta kommer bli kul! En ny början på något bra kanske..
Tisdag betyder slappa-hela-dagen-dag, men känner att jag måste få klart del 1 av den jävla D.K snart. Det ordnar sig..
Snart mat hoppas jag, är sådär ruggigt hungrig. Slarvigt och jobbigt inlägg, men det är så det får vara.

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Jag har gått så långt nu, vet inte hur jag ska kunna stanna. Stanna upp och inse att detta är verkligheten, inse att det är såhär läget är. Jag orkar inte ensam. Ingen orkar ensam. Varför ställer folk aldrig upp... Varför förstår ingen.
Jag vände mig om, än en gång. Och här står jag. Ensam, tomhänt, rädd..
Jag fattar inte hur det kunde gå så fel, vart allt spårade ur och försvann i tomma intet.
Det är inget vi pratar om, det finns inga meningar att bygga.
Det är slut här.

blir glad när snälla människor hojtar till och säger att man tappat sina vantar.
ville bara säga det.


i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.

Usch, idag var en jobbig dag. Funderade på att strunta i idrotten imorse, mådde pyton men tog mig i kragen och gick upp ändå.
Idrotten var något så sjukt tråkig, därför att det va basket. Jag hatar basket, och jag hade ont i händerna. Jävla skit dethär!
Maten smaka värre än någonsin och matten var lång, kall och onödig. Svenskan gick ändå hyffsat fort, vi pratade om sex, antar att det var därför.
Åkte till stan och inhandlade kollegeblock, två par trosor och en mössa. Äntligen! Nu slipper jag ha migrän så fort jag går utanför dörren.
Väl hemma i sängen igen, tror han är min bästa vän, han där sängen. Äter ravioli i min ensamhet och lyssnar på hört&rusk musik.
Är något så fruktansvärt sugen på smågodis så tror banne mig jag ska springa till affären i sidenbyxorna, vore något. Det gjorde jag jämt hemma i skogen, våran lilla lanthandel. Antar att jag inte kan göra det här.....

Jag har också funderat på varför äldre killar beter sig omognare än mina små syskon. Varför de tror att de är värsta matcho när de med mening sårar en tjej. Den som svarar på det ger jag en sodastreem till.

Nu ska jag göra te och invänta halv åtta hos mig!

med dig skulle allt ordna sig.

Är så makabert trött nu. Vill sova, så varför stönar jag och fortsätter och skriver?
Jo, för ni är så oerthört förväntansfulla på vad jag har att berätta.
Vaknade alldeles för sent idag, åt cheez balls till frukost, duschade och packade. For till mormor och åt middag med resten av min familj. Sen åkte jag och mormor till karlstad, väl uppackade så gjorde vi te och macka, kröp upp i soffan och tittade på Beck med en massa tända ljus.
Pratade om sjukdomen, den där jävelen som jag börjar få känningar av. Tror vi? Jag vill inte, orkar inte.
Jag är snart 16 år, jag är inte värd det straffet.
Åka till en optiker behöver jag med... Glasögon bör inskaffas!
Fryser dygnet runt, värmefiltar full sängen för att hålla igång blodcirkulationen, skönt.

Mormor har köpt en tvättmaskin, nu slipper vi boka tvättid och springa i de helvetestrapporna OCH en julstjärna på fot till mig, hon tyckte jag behövde en, vilket jag gör. Om knappt en månad är det advent, helt underbart. Det betyder att de inte är så länge kvar tills jag fyller år. Känner mig liten, är lika gamla som de flesta 95or nu. Inte alls kul...
Nu rinner tiden iväg och jag måste sova.

På återseende.

kan sitta och titta på americas funniest homevideos i timmar, det blir ju aldrig tråkigt.

Ställde klockan på elva idag, vaknade 10.58.. Lite surt men de va skönt att komma upp i tid!
Åt såklart tacos till frukost vilket jag gör nästan varje lördag om jag är hemma hos mamma.
Sen följde jag med och hämtade den nya sängen till Ida i årjäng, for runt halva Karlanda men tillslut va vi på hemmaplan, och fy i helvete vad vi har slete med den gamla sängen! Har nog aldrig varit så arg.. Men nu står den på plats. Va en tur hos pappi också, såg likadant ut som för ca 5 månader sen, ingen stor förändring. Utom att Ida hade fått mitt sovrum. Men skönt att de slipper dela sovrum nu ialf.
Efter många om och men är släpkärran tillbaka ställd och i ungnen vilar kykling med feta ost i och bacon runtom. Och joora, det är jag som fixat detta!
Senare ikväll ska jag och mamma fixa den godaste glöggen ivärlden och bara mys till en film. Lugna lördagar älskar jag! Hade tänkt att det skulle bli utgång idag med Jullan, men det är ju alla helgona och då är inte bolaget öppet, surt för mig som inte hade något hemma! Ändrade planer slutade med glöggmys med mamsen ist. Lika nöjd är jag för det. 

Imorn är det redan söndag, vilket betyder att lovet är slut. Hallå, har lovet ens börjat? Denna vecka har gått äckligt fort och det gör mig ledsen, vill stanna ett tag till i hålan. Vill hinna träffa min årjängare....
Men, bara att bita ihop och fara tillbaka till cillivisationen.

Nu är kyckligen klar och mina homies är hungriga. Bara att hugga in.
Ha en fortsatt trevlig alla helgona!

Se bara, det är så kallt att det inte ens smälter fast solen lyst på det. Brrrrr

försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.

Har varit ute och gått med min sommar-granne. Var sådär härligt kallt ute, så kindera blir röda och nästippen likaså. Näsan rinner som en vattenkran, men vad gör det? Klarblå himmel, helt vindstilla och solen lyste i ögonen. Sånt får mig att bli kär, bli sådär glad och sprallig i kroppen, få energi från ingenstans som får mig att orka.
Vi pratade om gamla tider, saker som vi saknar, saker vi gjorde alla sommrar irad. Hela min barndom lekte jag med mina sommar-grannar, som också är mina tremänningar. Åtta på morgonen stod jag på farstun till deras dörr och ville leka, varje sommarmorgon. Vi sprang ner till sjön, badade, rodde eka, åkte en gammal rostig gräsklippare runt om i Karlan, körde fyrhjuling, sprang i skogen, byggde kojjor, hoppade i halm i ladugårn. Vi gjorde allt en liten lantis-tjej kan göra, sånt som en stor lantis-tjej inte gör längre. Jag saknar det, jag saknar det massor.

Nu ska jag hoppa i duschen och senare åka med mamma till töcksfors för att inhandla till våran tacosfredag. Älskar fredagar hos mamma, alltid tacos, alltid en massa tända ljus, alltid film, och alltid chips.
Kanske får med mig en ny ring hem sen också, eftersom min gick i sönder......
Fast.... Först ska jag lyssna på Håkan i min ensamhet. Jag har verkligen blivit en Kent, Håkan Och Lars tjej. Det är nog pga Julia tror jag, den underbara tjejen som jag lärt känna sen vi insåg att vi började samma klass, och OJ va glad jag är för att jag lärt känna den tjejen!

Nu ropar duschen och vill att jag ska duscha mitt lortiga hår.

just say that we agree and then never change.

Har just pratat med Petra, hon är i Stockholm och hälsar på sin häftiga mami som kom in i riksdagen vid valet, hon borde vara stolt, fast det vet jag att hon är. Hon va ganska vilse, gick runt på stockholms gator själv och shoppade, men Petra är stor, hon är självständig och lär mig allt hon kan. En rätt bra förebild den tjejen! Min förebild. Ganska tur jag har henne, är rätt glad att jag har henne. Min lilla Pettan!♥

Lagade fisk, spenat och potatis i min ensamhet förut, fast det smakade inte värst gott, inte när man ska käka allt själv.
Mitt skolarbete jag skulle börja med struntade jag i, jag orkar inte. Tar allt när skolan börjar istället.
Imorn blir det tacosmys om inget annat bestäms. För det är väl fredag imorn (???) och på lördag ska jag och Jullan laga god mat och mysa ute i skogen hos hennes föräldrar. Ser framemot en helg med gott sällskap!
Nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem, ska överraska henne med en ren diskbänk och något jag ska baka NU.. Oj, nu har jag bråttom!

På återseende.

du går på ditt oefterhärmliga sätt, över skolgårdens grus för dig själv.

Har ju såklart fått feber nu också, kul att lovet ska bestå av nässpray och alvedon. Har sovit bokstavligen hela dagen och benen bär mig knappt, funderar på att åka tillbaka till karlstad? Hälsa på moster och umgås med mina bruds. Kanske blir frisk utav det.
Grey's med mamma om en timme. Ska kurera mig med te och apelsiner då.
Sjunka genom marken och ordna upp livet.
Saknar mina TUKL1 brudar nått så enormt också!♥
Jag behöver er nu..

allt värt att veta har du lärt mig, men du säger att jag inte står i skuld.

Har dragit på mig en rå förkylning. Ögonen rinner konstant och jag kan knappt andas emellan åt, näsan den har all världens snor i sig tror jag. Jag har varit vaken i drygt en timme och redan nyst 17 gånger, vad blir det då!? 17 jävla gånger. Dom säger ju att nysa är lika skönt som en orgasm, då borde jag ju haft en ganska bra morgon kan man ju tycka.
Jag måste också börja med datakunskapen del 2. När vi börjar nästa vecka har vi 4 lektioner på oss sen ska både del 1 och 2 vara inlämnad, jag orkar inte.

Fast innan jag sätter fart, ska jag och soffan på date någon timme tillsammans med twilight och te.

du värd ett öde värre än döden.

Det handlar inte om vem som kan äga någon mest, det handlar inte heller om att trycka ner någon hårdast. Det handlar om att våga säga sanningen, våga inse sanningen och ta itu med den, den som gör det, det är den som är värd priset.
Det finns inget rätt och fel, ord mot ord ställs. Vem kan egentligen bestämma, vem är det som i slutändan vinner?Jo, den som erkänner sina misstag, ber om ursäkt och beter sig mänskligt.
Alltså, du förlorade rätt hårt.


det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.


om att brottas bland kuddar och att älska att förlora.

Kom hem för ett tag sen, Alfons och Dag-Otto blev glada över att se mig tror jag.
Gjorde kycklig och ris som jag precis smällt i mig, mår fortfarande dåligt. Kanske dags att inse? Jag lär mig aldrig.
Chips och en massa vatten får det bli ikväll, tv/film och mamma.
Har egentligen ingenting att skriva, är så fruktansvärt trött, mår illa och har ont i hela kroppen. Tycker rätt synd om mig, men allt va självförvållat så jag antar att det bara är att stå ut.
Denna veckan ska jag vila mig, träffa mina underbara och bara må bra, punkt.

långa nätter.

Har precis packat allt inför en vecka i Karlan hos mammi. Ska faktiskt bli skönt och bara få vara ute i vildmarken, gå promenader i skogen och ta det lugnt, tror jag behöver det. Ska få till det så jag kan träffa Petra en sväng innan hon åker till Stockholm också.
+et på dagen är att jag faktiskt kan böja min arm, känns bra.
Skriver universums tråkigaste och mest onödigaste inlägg, men det är sån jag är just nu. Tråkig och onödig..

Nu, te och soffan innan bussresan hemåt.

RSS 2.0