Idioter gör mig lycklig.

Det är måndag idag, en grå regnig och tråkig måndag. En perfekt dag för mysiga timmar med att göra sushi. Så jag drar med mamma till mataffären för att inhandla grejer till sushin vi ska göra ikväll :-)
Ja, vad jag ska göra tills dit är en gåta, vädret suger och jag är fortfarande lika fattig som i förrgår. Men ikväll ramlar lite pengar in på kortet och då ska jag beställa de saker jag länge tittat på..
Dessutom har jag världens bästa pojkvän! Tänk om alla i världen kunde ha någon som honom.
Ville bara nämna det för alla er som stör sig så jävla hårt :-D

Funderar också på att färga håret nu när jag har lov och inget annat bättre för mig. Hittat en bild sen 08 då jag hade brunt med ljusbruna slingor. Kanske vore något?
 

I vilket fall så ska jag sätta mig i soffan och skratta åt Kuck med mamma nu.
Citerar Alex "Jag ska tatuera ditt namn under foten så jag kan gå och trampa på dig resten av livet"
Det var allt / E

i'm not telling you it is going to be easy, i'm telling you it is going to be worth it.

Det här med att veta att det är 30 dagar kvar innan han är på samma mark som mig gör mig gråtfärdig. Känns som om vi aldrig kommer att komma dit, till den 21 augusti. Det finns mycket som har varit jobbigt men aldrig på det här sättet. Att känna sån längtan, sån frusteration över att inte få höra, känna, lukta på honom. Jag vet inte vart jag ska göra av allt, vart jag ska ta vägen dagar som dessa. Det är så långt kvar, så många dagar, så många timmar. Men en sak är säker, när han kommer hem har vi allt framför oss, och framför allt vårat liv tillsammans. Jag kan inte säga att jag inte saknar dig så min kropp skriker.

Har städat huset, tvättstugan och pannrummet med mamma idag. Är i Karlan för ovanlighetensskull och ska stanna här tillpå onsdag då jag åker med P, J & I till High Chaparall och sen vidare genom Småland till kusinerna. Jag hoppas att dessa fucking jävla veckorna går snabbt. Sen ska jag förhoppningsvis bosätta mig hos Louise i några dagar för tjejkvällar med pinglorna :-) Förhoppningsvis så kommer de sista två veckor efter Småland gå hyfsat fort. Annars så får jag väl göra som björnarna och gå i ide tills dessa 4 veckor har gått.
Fattig som en skosula är jag också, tänk om jag kände någon som Robin Hood.
Nu kom mamma hem med tacos så jag ska föra över lite filmer till USB:t. Så ikväll blir det tacosmys med mamsen :-)

Det var allt / E

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Imorgon är dagen då jag inte längre kommer se honom, förens 33 dagar senare. Det känns tungt, vet inte riktigt vart jag ska göra av mig. En månad och 2 dagar är en lång tid. Medans han är borta har vi ett halvår, ett halvår och han kommer inte vara där.......
Det känns rätt läskigt att vara så beroende av en annan människa, att inte kunna släppa taget en sekund.
Att inte få ligga mot hans bröst och höra hans hjärtslag, det gör ont i mig.
Jag sitter på hans rum, ser tavlan där vi ser kanske en aning för lyckliga ut, ser på korten, breven som jag en gång försökt att förklara för honom var innebörden med föralltid betyder.
Jag älskar honom och jag älskar att jag är hans, jag älskar att vi ibland småbråkar, för stunden då vi blir sams igen är obeskrivlig. Jag älskar alla timmar, minuter och sekunder jag tillbringar med honom.


allt som är kärlek, är du.

Sommaren är full igång och jag har inte skrivit en rad sen studenten. Min sommar har varit bra, tillbringat den med min bästa. Som dock åker till USA onsdag nästa vecka, i en hel månad och det gör ont i hjärtat att behöva säga det.. Men tusan va jag ska ta igen det med mina små loppor då :-) Saknar er så!

Tänkte att jag inte behövde berätta vad jag gjort hittills för det skulle bli allt för mycket.
Men jag lever ialf för er som vill veta!
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan jag satte mig här, och det är minsann och pussa på min allra käraste. (Jaa, jag har blivit en såkallad tjej-toffel. För att det är så jag gillar och ha det)

HEJDÅ :*

Har så mycket att visa, så mycket att ta igen.



RSS 2.0